Wake me up before you coco!
Waan je in ’n hangmat op een strand met wuivende palmbomen, met een stevige, pure reep (51% cacao) Tony’s Chocolonely – puur pecan kokos – binnen handbereik. Wake me up before you coco!
Crazy about chocolate
Bij Tony’s Chocolonely zijn ze gek op chocolade. Ze willen de allerlekkerste chocolade maken van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. Zij zien cacao niet als commodity van de world stock market. Daarvoor houden ze er simpelweg te veel van. Daarom koopt Tony’s Chocolonely cacao rechtstreeks in bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust waar ze een langetermijnrelatie mee hebben. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade. Verder kopen zij de ingrediënten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd in.
Serious about people
Bij Tony’s Chocolonely zijn ze behoorlijk serieus als het om mensen gaat. Maar nemen ze zichzelf vooral niet te serieus. Als het op cacaoboeren aankomt is het voor hen wel menens: ze zullen niet rusten voordat iedereen in de chocoladewereld krijgt waar hij recht op heeft.
Zo zijn ze bijvoorbeeld hun ‘Bean to Bar’-project gestart waar een directe handelsrelatie met cacaoboeren centraal staat. Net zo serieus zijn ze als het om hun fans, klanten en leveranciers gaat.
(© bron: www.tonyschocolonely.com)